Camera installatie 

IP camera's geven beelden door via een netwerk verbinding. Draadloos of bedraad,uw keuze. Altijd en overal benaderbaar en bestuurbaar vanaf uw smartphone, tablet of PC.

Smartdomotics levert zowel indoor als outdoor camera's die allemaal probleemloos samenwerken met het Fibaro domotica systeem. Neem contact met ons op voor een installatie op maat of bestel in de webshop en installeer zelf.

Haarscherpe     IP camera's Het aanbod van IP cameras op het internet is overweldigend. Er zijn honderden uitvoeringen en modellen en maak daar maar eens een selectie uit. Dat heeft Smartdomotics voor u gedaan. Het aanbod is dus kleiner, maar de keuze makkelijker en de kwaliteit hoger.


Indoor / outdoor - er zijn binnen en buiten camera's. Buitencamera's zijn  robuuster, met veelal een stalen behuizing en zijn spatwaterdicht.

Beeldkwaliteit - Foscam camera's geven een uitstekend scherp beeld. Wilt u echter beelden in een nog hogere  kwaliteit dan bieden wij de camera's van het merk Micronet aan.

Vast / Pan-tilt / dome - Vaste camera's zijn niet van een afstand bestuurbaar. Pan-tilt camera's kunnen vanuit afstand bestuurd 300 graden draaien en de lens kan ook nog omhoog en omlaag. Vaak kunnen ze ook nog 3 x inzoomen om het beeld dichterbij te halen. Dome camera's worden veelal aan het plafond gemonteerd.

Combinatie met domotica - IP camera's werken perfect samen met het Fibaro domotica systeem. Krijg een melding op uw smartphone met beelden als er iemand aan de deur staat of laat het alarm afgaan bij ongewenste beweging.  

De toepassingen zijn eindeloos.