Maak een afspraak en bezoek het domotica demo huis

In Leende, vlak bij Eindhoven, staat het Smartdomotics Demo Huis.

Hier maak je kennis met alle mogelijkheden van het Fibaro systeem, de slimme NEST thermostaat, Foscam camera's en veel meer.

Bel snel voor een afspraak   0626685956

Domotica in de praktijkmaak kennis met fibaro 

Fibaro  is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

 

In het demohuis staan alle Fibaro producten opgesteld. Zo kunt u in alle rust bekijken wat er allemaal mogelijk is met Fibaro en de koppelingen met andere systemen


Langer zelfstandig wonen

Langer zelfstandig wonen, wie wil dit nu niet? En de techniek kan  hierbij onder steunen, zonder dat het nodeloos ingewikkeld wordt.

In het demohuis laten  we  de diverse oplossingen zien die Smartdomotics heeft ontwikkeld en gekoppeld aan het Fibaro Domotica systeem.

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak !

 

Wonen met een beperking, hoe doet u dat? Samen met u, uw familie, vrienden of kennissen zetten we op een rij wat de mogelijkheden zijn.

Verlichting bedienen, gordijnen open en dicht, temperatuur in huis, voordeur openen, het is allemaal mogelijk.