Domotica, de verzamelnaam voor energie besparing, veiligheid en comfort

Met de productlijn van Fibaro is het gehele huis te bedienen met de smartphone of tablet. 

Begin vandaag nog met het bedienen van uw verlichting via uw tablet of telefoon. Bedien uw lampen, gordijnen, zonwering en monitor uw verbruik per apparaat. De componenten zijn in de bestaande structuur te installeren, dus geen hak en breek werk.

Het huis denkt met u mee 


Fibaro draadloze z-wave techniek

Fibaro  is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.


De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.


Fibaro geeft u volledige vrijheid van controle en communicatie want het is compatibel  met de meeste smart phones en tablets.

 

Het systeem is compatibel met de draadloze Z-Wave producten van 300 individuele producenten. Allemaal probleemloos aan te sturen met het Homecenter.


Alle door Smartdomotics geleverde IP cameras kunnen worden geïntegreerd met het systeem.

Op verzoek wordt er bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.


Geen hak en breek werk. Binnen een dag een volwaardig domotica systeem. Neem contact op.