ZORGZELF

Zorgzelf is de langer thuiswonen tak van Smartdomotics.

Heeft u vragen met betrekking tot uw woonsituatie en bent u geïnteresseerd in wat de mogelijkheden zijn, zodat u langer thuis kunt blijven wonen?

 

Samen met u  kijken de professionals van Zorgzelf naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis. Wij geven gericht advies, maken een duidelijke offerte, voeren de werkzaamheden uit en leveren de benodigde producten. Indien de werkzaamheden hierom vragen werken wij met één of meerdere partners. 


Mobiel alarm

Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten.

Met een druk op de knop sta je in contact met jouw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Video intercom

De video-deurintercomsystemen van Comelit hebben communicatie via intercom op een hoger plan gebracht. Dankzij de verschillende systemen en een geavanceerde technologie kunt u oproepen beantwoorden zoals u wilt en waar u ook bent.

Elektrisch slot

Stel je eens voor; jouw smartphone als virtuele sleutel van je voordeur. Voortaan geen sleutels meer én je bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer je niet thuis bent.

Het kan met Nemef ENTR!